Mijn werkwijze

Plezierig samenwerken op basis van heldere afspraken, daar houd ik van. Hieronder daarom een beschrijving van mijn werkwijze.

Kennismakingsgesprek

Na een eerste contact volgt er indien nodig een kennismakingsgesprek. In dit - geheel vrijblijvende - gesprek worden de problemen waar jij tegenaan loopt in kaart gebracht en wordt er gekeken welke passende oplossingen ik heb om je te helpen. Mocht ik  geen passende oplossingen hebben, dan beschik ik over een zeer uitgebreid netwerk, waardoor je vrijwel altijd geholpen kan worden.

Offerte en facturering

Na het kennismakingsgesprek ontvang je zo nodig een offerte met daarin een helder verhaal over het aanbod, de investering en verdere afspraken. Na een bevestigingsmail van jou ga ik over tot de uitvoering. De trainingen worden altijd vooraf gefactureerd en dienen ook voor aanvang van de training betaald te zijn.

Particulieren

Bij individuele trajecten vindt ook eerst een kennismakingsgesprek plaats om de hulpvraag in kaart te brengen. Dit gesprek levert je al veel op in het ordenen van wat je wilt en waar het over gaat.  Voor dit gesprek betaal je € 85,= .

Daarna beslis je of je wel of niet een traject bij me wilt volgen. Ga je voor een traject, dan krijg je de € 85,= van het kennismakingsgesprek terug. Het gebeurt regelmatig dat in het kennismakingsgesprek duidelijk wordt dat iemand anders jou beter kan helpen. Ik heb een groot netwerk van coaches en trainers, waardoor het bijna altijd lukt om een goede match te maken.

100% geld terug garantie

Voor alle trainingen geldt een niet-goed-geld-terug-garantie.

Schrijf je individueel in voor een training en ben je niet tevreden na afloop dan kun je binnen een maand je geld terugvragen.

Bij trainingen aan groepen geldt dat als meer dan de helft van de deelnemersgroep ontevreden is, het geld binnen een maand teruggevraagd kan worden.

Uitzondering op deze garantie zijn individuele trajecten die door de werkgever geïnitieerd zijn.

De "kleine lettertjes"

Ik doe graag zaken op basis van wederzijds vertrouwen. Toch ontkom ook ik er niet aan om algemene voorwaarden te hebben en deze te hanteren. Je wordt als klant geacht deze gelezen te hebben en hiermee in te stemmen.